A termék a kosárba került.
Új jelszó kérése
Kedvenc Márkáink
TOP termékek
Termékajánló
Miért válasszon minket?

 

- Folyamatos Akciók, piacvezető árak!

 

- Magyar hivatalos garancia minden termékünkre!

 

- Rugalmas fizetési lehetőségek!

 

- Országos kiszállítás!

 

- Minden termékünk eredeti!

 

- Több mint 32 éves kereskedelmi múlt

Ezt mondták rólunk

Andrea,

"Gyorsak és precízek. Minden szempontból kifogástalan kiszolgálás. Köszönöm."

 

Tamás,

"Eddigi leggyorsabb kiszállításhoz volt szerencsém, a megrendelést követő 8 órán belül megérkezett a termék a csomagpontra! Az ügyfélszolgálat lelkiismeretes és abszolút vásárlóközpontú."

 

Krisztián,

"Webshop-jukon vásárolt terméknél a rendelés leadását követően kételyeim adódtak. Egyből jeleztem e-mail-ben másnap felhívtak, megkérdezték a konkrét problémám. Majd ezt követően felvették a hivatalos márkaképviselettel a kapcsolatot és tőlük kértek tanácsot az ügyben majd mikor megkapták a válasz visszahívtak és tájékoztattak, hogy nem lehet gond. Azóta már nálam a termék és valóban hibá

 

 

István,

"A kiszolgálással elégedett voltam. A hirde

Házhozszállítás

glsgls csomagpontfoxpostfamalogo

Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Hírlevél
Blog
2018.06.13 16:36

Bosch ablaktörlő lapát teszt

Az ADAC 2015-ös tesztjén a Bosch ablaktörlőlapátjai első és második helyezést értek el!

 

1-től 6-ig terjedő skálán – ahol 1 a legjobb eredmény, pontozták az ablaktörlő lapátok teljesítményét, megbízhatóságát, törlési hatékonyságát. A Bosch Aerotwin Multi-Clip szerkezet nélküli (flat blade) ablaktörlő lapát 2,0 pontot kapot, ezzel a vizsgált mezőnyt magabiztosan verte és megszerezte a dicső első helyet. 2,2 ponttal a második helyen végzett az ablaktörlők versenyében a Bosch egy másik ablaktörlője, a hagyományos kialakítású Twin Spoiler.

Különböző gyártók összesen nyolc ablaktörlőlapátját tesztelte a Német Autóklub (ADAC – Allgemeiner Deutscher Automobil-Club). A teszteket egy VW Golf IV-es autón végezték el. A vizsgált nyolc ablaktörlő lapátnak a fele volt hagyományos kialakítású, másik fele pedig az új szerkezet nélküli (flat blade) kategóriát képviselte. Érdekesség, hogy a vizsgált nyolc ablaktörlő lapát közül csak három kapott „jó” minősítést. A Bosch ablaktörlő lapátjai érték el a legjobb eredményeket minden tesztkategóriában.

A végeredményen belül 90 százalékos súllyal szereplő törlésminőség jelentette a legfőbb tesztkövetelményt. Az ablaktörlőlapátokat először eredeti állapotukban, majd 150 000 törlési ciklus után, mesterséges napfény melletti és folyamatos – egyrészt plusz 20°C, másrészt mínusz 10°C hőmérsékleten végzett – használattal tesztelték. Csaknem minden vizsgált kategóriában a teszt győztes Bosch Aerotwin Multi-Clip ablaktörlő lapát érte el a legjobb eredményt. Csak a mesterséges napfény és a folyamatos használat esetén szerzett nála jobb eredményt a második helyezett Bosch ablaktörlőlapát, a Bosch Twin Spoiler. Ráadásul az Aerotwin volt az egyetlen ablaktörlőlapát, amelyik szimulált téli üzemi viszonyok mellett is „jó” minősítést tudott szerezni.

Optimális ablaktörlés kiváló minőségű anyagok kombinációjával

 

 

Hogy mi a Bosch Aerotwin ablaktörlő lapátok titka? A kiváló törlési eredményt a testre szabott Evodium feszítőszálnak köszönheti, e- miatt illeszkedik tökéletesen a szélvédő profiljához. Ez a speciális feszítőszál egyenletes felületi nyomóerőt garantál a lapát teljes hosszában, ezáltal biztosít tökéletes törlési teljesítményt minden pontján a szélvédőnek. Aerodinamikai kialakításának köszönhetően az ablaktörlőlapát még nagyobb sebességnél sem emelkedik fel, és kisebb szélzajt okoz.

A Twin kétkomponensű törlőgumiját egy rugalmas hátoldal, egy kopásálló törlőél és egy könnyedén csúszó bevonat gondosan összedolgozott együttese alkotja. Ennek a kialakításnak köszönhetően a Twin ablaktörlőlapát rendkívül rugalmas és ennek következtében kiváló törlési teljesítményre képes hidegben és melegben egyaránt. A különlegesen robusztus és korrózióálló, teljesen fémből készült vázszerkezet teszi az időjárási viszonyoktól függetlenné a Bosch Twin ablaktörlőlapátot. Két anyag egyesítésével készül a törlőgumi: a gumihát sima és egyenletes működést biztosít, a különösen kemény törlőél pedig az alapos törlést kismértékű kopással ötvözi.

 

A Bosch univerzális adapterével könnyen felszerelhető

 

 

Az ADAC tesztje során a fennmaradó tíz százalékot a kidolgozás minősége, a felszerelés során lehetséges sérülések kockázata és az összeszerelési útmutató érthetősége jelentette. Kiváló eredményeket ért el ezekben a kategóriákban is a Bosch mindkét ablaktörlőlapátja. A gyors és könnyű felszerelhetőség érdekében a Twin Spoiler ablaktörlőlapát tartozéka egy előszerelt Quick-Clip univerzális adapter. Az Aerotwin ablaktörlőlapátnál is tartozék a már beszerelt Multi-Clip univerzális adapter. Ez pontosan illeszkedik az európai piacon forgalmazott főbb személygépkocsi típusokon alkalmazott ablaktörlőkarokhoz. A csomagolás hátoldalán levő QR-kóddal az autósok a gyors felszerelést segítő videókat tölthetnek le okostelefonjukra.

Webáruház készítés