A termék a kosárba került.
Új jelszó kérése
Kedvenc Márkáink
TOP termékek
Termékajánló
Miért válasszon minket?

 

- Folyamatos Akciók, piacvezető árak!

 

- Magyar hivatalos garancia minden termékünkre!

 

- Rugalmas fizetési lehetőségek!

 

- Országos kiszállítás!

 

- Minden termékünk eredeti!

 

- Több mint 32 éves kereskedelmi múlt

Ezt mondták rólunk

Andrea,

"Gyorsak és precízek. Minden szempontból kifogástalan kiszolgálás. Köszönöm."

 

Tamás,

"Eddigi leggyorsabb kiszállításhoz volt szerencsém, a megrendelést követő 8 órán belül megérkezett a termék a csomagpontra! Az ügyfélszolgálat lelkiismeretes és abszolút vásárlóközpontú."

 

Krisztián,

"Webshop-jukon vásárolt terméknél a rendelés leadását követően kételyeim adódtak. Egyből jeleztem e-mail-ben másnap felhívtak, megkérdezték a konkrét problémám. Majd ezt követően felvették a hivatalos márkaképviselettel a kapcsolatot és tőlük kértek tanácsot az ügyben majd mikor megkapták a válasz visszahívtak és tájékoztattak, hogy nem lehet gond. Azóta már nálam a termék és valóban hibá

 

 

István,

"A kiszolgálással elégedett voltam. A hirde

Házhozszállítás

glsgls csomagpontfoxpostfamalogo

Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Hírlevél

Bosch Gigawatt akkumulátor

Fő kategória >Bosch >Autó akkumulátor >Bosch Gigawatt akkumulátor

Sorrend:


Bosch Gigawatt akkumulátor

A Bosch által hibrid technológiával gyártott gépjármű akkumulátorok a technológia alkalmazásának köszönhetően teljesítik az EN szabvány gondozásmentes akkumulátorokra vonatkozó előírásait.

A hibridtechnológia előnyei:

A hibrid akkumulátorok esetében a negatív rács kalciumötvözetből, a pozitív rács pedig antimonötvözetből készül. Az antimonötvözet képessé teszi az akkumulátort a ciklikus kisütések fokozott tűrésére, a kalciumötvözet pedig csökkentik az önkisülési áram és a vízfelhasználás nagyságát.

Korrózió elleni védelem:

Az akkumulátorok rácsát finomszemcsés kristályszerkezetű ötvözetből öntik. Ez a finomított szerkezeti felépítés nagyfokú védelmet nyújt a korrózió ellen.

Az átlagosnál lényegesebben kisebb gondozásigény:

A nagyfokú korrózió elleni védelemnek és a rendkívül jó rázkódástűrésnek köszönhetően a Bosch által hibrid technológiával gyártott gépjármű akkumulátorok kiemelkedően alacsony gondozásigénnyel rendelkeznek.


Webáruház készítés