A termék a kosárba került.
Új jelszó kérése
Kedvenc Márkáink
TOP termékek
Termékajánló
Miért válasszon minket?

 

- Folyamatos Akciók, piacvezető árak!

 

- Magyar hivatalos garancia minden termékünkre!

 

- Rugalmas fizetési lehetőségek!

 

- Országos kiszállítás!

 

- Minden termékünk eredeti!

 

- Több mint 32 éves kereskedelmi múlt

Ezt mondták rólunk

Andrea,

"Gyorsak és precízek. Minden szempontból kifogástalan kiszolgálás. Köszönöm."

 

Tamás,

"Eddigi leggyorsabb kiszállításhoz volt szerencsém, a megrendelést követő 8 órán belül megérkezett a termék a csomagpontra! Az ügyfélszolgálat lelkiismeretes és abszolút vásárlóközpontú."

 

Krisztián,

"Webshop-jukon vásárolt terméknél a rendelés leadását követően kételyeim adódtak. Egyből jeleztem e-mail-ben másnap felhívtak, megkérdezték a konkrét problémám. Majd ezt követően felvették a hivatalos márkaképviselettel a kapcsolatot és tőlük kértek tanácsot az ügyben majd mikor megkapták a válasz visszahívtak és tájékoztattak, hogy nem lehet gond. Azóta már nálam a termék és valóban hibá

 

 

István,

"A kiszolgálással elégedett voltam. A hirde

Házhozszállítás

glsgls csomagpontfoxpostfamalogo

Fizetési megoldás
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Hírlevél

Osram


5 új
63 termék
Autó izzó


Osram autó izzók raktárkészletről!

 

 A biztonság alapvető emberi igény. A rossz látási viszony a közúti balesetek egyik leggyakoribb oka.  "Több fény, jobb látás, nagyobb biztonság" - ez egy fontos megállapítás minden járművezető számára, függetlenül a nemtől, a kortól, a legújabb járműdivattól vagy a kifutó trendektől. Az OSRAM a "Látni és látszani" mottó szellemében az éjszakai és a nappali vezetéshez kifejlesztett innovatív lámpacsaládokkal járul hozzá a közúti közlekedés biztonságához.

A bekapcsolt fényszóró melletti vezetés az Ön biztonságát szolgálja. Látni és látszani a nappali fényszóróval (DRL) történő vezetés hatékonyan véd a balesetek ellen.

Európai tanulmányok egész sora bizonyítja a nappali világítás előnyeit:

A nappali fényszóró (angol rövidítéssel: DRL) lerövidíti a reakcióidőt, és egy uniós tanulmány szerint 58%-ban megelőzi a súlyos sérülésekkel járó baleseteket

A DRL-el közlekedő járművek korábban felismerhetők, különösen nehéz fényviszonyok között (alacsony napállás, vakító fény, magas házakkal szegélyezett utcák), vagy a fény és árnyék gyakori váltakozása esetén ("alagút effektus" az erdőkben és az utcákon)

A szembejövő járművek távolsága pontosabban becsülhető. A mozgó, kanyarodó, illetve várakozó járművek közötti különbség sokkal könnyebben felismerhető - különösen a gyermekek és az idős emberek esetében.

Határozat az egész EU-ra kiterjedő szabályozásról

A vizsgálatok egyértelmű eredményeire, és több uniós ország tapasztalataira való tekintettel az EU úgy döntött, hogy első lépésként, 2011. februártól kezdődően minden új személygépkocsit és kisteherautót nappali világítással kell felszerelni. Az első gyártók egyes modelleket már jelenleg is automatikus nappali világítással kínálnak, standard felszerelésként

Webáruház készítés